Сайтът е станал обект на координирана атака в социалните мрежи. Повод за

...
Сайтът е станал обект на координирана атака в социалните мрежи. Повод за
Коментари Харесай

Тролове впрегнати в кампания по опазването на Пролет Велкова

Сайтът е станал обект на координирана офанзива в социалните мрежи. Повод за мненията е сериозна публикация, обвързвана с дейностите на Пролет Велкова като член на Съвета за електронни медии по време на отбраната на доклада на Емил Кошлуков за последните 6 месеца от мандата му като общоприет шеф на Българска национална телевизия.

„ Оказва се, че публикацията и приложеният запис са предизвикали същинска нервност в избрани кръгове, защото в коментарната ни секция ни се изсипаха доста количество постове. Интересното в тази ситуация е, че част от мненията видно са съгласувани и координирани, като в един от тях е включен текст ”, пишат от медията.

Пропомняме, че Пролет Велкова от Съвета за електронни медии си разреши непосредствено да наскърбява публицисти от Българска национална телевизия пред шефа на малкия екран Емил Кошлуков. Тя прикани Кошлуков да се отдръпна от Българска национална телевизия до провеждането на нов конкурс, макар че по закон той е задължен да управлява малкия екран до избора на нов титуляр на поста. Мотивът ѝ – тя и три нейни колежки са дали своят вот против него, което е знак, че той би трябвало да се махне.

Ето и мненията:

„ Ей, Топновини, приказвах с по-добри публицисти от вас и те споделиха, че тоя материал не е за първа страница - махнете го да не се вижда толкоз, че се излагате!!!!!

ДО ВСИЧКИ:

Пишете мнения под публикацията от линка оп предходното известие, като включвате следните точки:

- Пролет е добър и почитан публицист с висок морал;

- Кошлуков е доста по-зле от нея и би трябвало да бъде махнат от Българска национална телевизия веднага;

- В Българска национална телевизия трябват промени, включително - лицата към този момент не стават - има по-добри публицисти, които да влязат в БНТ;

- Материалът на уеб страницата би трябвало да бъде махнат, тъй като няма журналистически качества;

Действайте бързо, тъй като би трябвало да опазим Пролет Велкова непременно!!!

„ Има ли връзка опазването на Пролет Велкова, „ НА ВСЯКА ЦЕНА ” с предстоящата предизборна акция и ролята ѝ в медийния регулатор ”, питат публицистите и заявят,  че ще продължават да работят за спазването на свободата на словото в България; за опазването на журналистическата специалност като цяло и публицистите в България - в частност.

„ Дори това да значи да продължаваме да следим и записваме всяко съвещание на Съвета за електронни медии. Времето на политическите диктати в медийния бранш в България би трябвало да спре. Надяваме се членовете на Съвет за електронни медии да го осъзнаят ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР